Ga naar de inhoud

Wat doen we?

Ons specialisme is het creëren van betrokkenheid. Dat doen we in advies- en onderzoekswerk. Wat je ook zoekt, bij Partoer kies je voor onderzoekers en consultants die Fryslân net zo na aan het hart hebben liggen als jij en de partijen die betrokken zijn bij jouw uitdaging. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze betrokken onderzoekers en consultants weten wat er speelt in Fryslân. We putten uit een uitgebreid onderzoeksarsenaal om inzichten te verkrijgen. Bijvoorbeeld met een verkennend onderzoek of monitoring van beleid. We passen onze onderzoeksmethoden aan op de doelen, om zo de best mogelijke resultaten te boeken.

Het boeken van gezamenlijke resultaten gaat niet als je elkaar niet verstaat. Als onafhankelijke projectleiders of procesbegeleiders zorgen we dat de neuzen van alle betrokkenen dezelfde kant opstaan. Daarnaast ondersteunen we ook bij het stimuleren en faciliteren van participatieprojecten en het creëren van draagvlak.

Impact door samenspel

Breuer&Intraval, RBO en Partoer. Drie bedrijven die allemaal al tientallen jaren op eigen wijze in de markt staan. Elk in een deel van de markt waar ze het verschil maken met hun kennis en expertise. Toch besloten we een paar jaar geleden samen verder te gaan en daar plukken onze klanten de vruchten van.