Ga naar de inhoud

Welkom voor Karin Teitsma

Op 1 juni mochten wij een nieuwe collega welkom heten, namelijk Karin Teitsma. Zij gaat als adviseur aan de slag voor Partoer. Karin komt uit het onderwijs en brengt haar ervaring met serious gaming in bij onze organisatie. Partoer heeft de tool Voorzieningenwijs al in de gereedschapskist, maar met de komst van Karin hopen we ook andere vormen van serious gaming in te kunnen zetten. 

Karin heeft ervaring met het onderzoeken van verschillende thema’s met de inzet van serious gaming. Een belangrijke reden om dit middel in te zetten is voor haar de mogelijkheid om complexe problemen toegankelijk te maken voor iedereen en mensen op een interactieve manier te betrekken in het onderzoek. En betrokken mensen zijn goed voor de leefbaarheid van Fryslân.

Meer weten over Karin? Kijk dan bij de omschrijving bij ‘over ons’. 

Breuer&Intraval, RBO en Partoer. Drie bedrijven die allemaal al tientallen jaren op eigen wijze in de markt staan. Elk in een deel van de markt waar ze het verschil maken met hun kennis en expertise. Maar toch besloten we een paar jaar geleden onder een vlag verder te gaan. ‘Impact door samenspel’ werd geboren, en daar plukken onze klanten de vruchten van.