Ga naar de inhoud

Welkom aan Joppe Faber

Het Partoerteam is met ingang van 1 september uitgebreid met Joppe Faber als consultant.  

Joppe heeft orthopedagogiek aan de RUG in Groningen gestudeerd en heeft als orthopedagoog gewerkt in de jeugdhulpverlening en in de zorg voor gehandicapten. De laatste 18 jaar heeft hij eerst als docent en later als ontwikkelaar en projectleider gewerkt in het mbo. Hierbij heeft hij o.a. projecten gedaan op het gebied van excellentie, bijzondere toelating, diversiteit en curriculumontwikkeling.  

Als consultant wil Joppe opdrachtgevers adviseren of onderzoek doen waarmee we Fryslân voor alle inwoners nog mooier en leefbaarder kunnen maken. Dit betekent voor Joppe het opleveren van efficiënte, praktische en betekenisvolle data of resultaten waar de opdrachtgever verder mee aan de slag kan. De kracht van Joppe ligt in het verbinden van betrokkenen en het creëren van eigenaarschap, zodat de opgeleverde resultaten vlot omgezet kunnen worden in beleid of concrete acties.  

Joppe is 54 jaar en woont in het mooie Terwispel. Hij is het beste te omschrijven als integer, consequent, samenwerkend en het kunnen initiëren van nieuwe ideeën of mogelijkheden.  

Breuer&Intraval, RBO en Partoer. Drie bedrijven die allemaal al tientallen jaren op eigen wijze in de markt staan. Elk in een deel van de markt waar ze het verschil maken met hun kennis en expertise. Maar toch besloten we een paar jaar geleden onder een vlag verder te gaan. ‘Impact door samenspel’ werd geboren, en daar plukken onze klanten de vruchten van.