Ga naar de inhoud

Plan voor ‘Huis van de gemeente’ Harlingen 

De gemeente Harlingen werkt aan een plan om een ‘Huis van de Gemeente’ mogelijk te maken, een plek waar alle ambtenaren gehuisvest kunnen worden (behalve de medewerkers van de gemeentewerf). De gemeente Harlingen heeft ons gevraagd om de inwoners te vragen hoe zij denken over dat plan. Waar heeft de Harlinger behoefte aan, wat vinden ze belangrijk? Wat vinden Harlingers van een ‘Huis van de Gemeente’?  

Van 14 oktober tot 7 november staat een digitale vragenlijst (https//www.partoer.nl/harlingen) open waarin Harlingers mee kunnen denken over het nieuwe gemeentehuis. Hierna analyseren en verwerken wij de resultaten in een factsheet die door de gemeente later ook gedeeld zal worden met inwoners.  

Breuer&Intraval, RBO en Partoer. Drie bedrijven die allemaal al tientallen jaren op eigen wijze in de markt staan. Elk in een deel van de markt waar ze het verschil maken met hun kennis en expertise. Maar toch besloten we een paar jaar geleden onder een vlag verder te gaan. ‘Impact door samenspel’ werd geboren, en daar plukken onze klanten de vruchten van.