Ga naar de inhoud

Partoer gaat ‘Over de Drempel’

Over de Drempel is een programma waarbij cultuurmakers en maatschappelijke initiatieven zich gezamenlijk inzetten rondom het thema eenzaamheid. Deze organisaties willen weten welke maatschappelijke organisaties zich inzetten tegen eenzaamheid en die affiniteit hebben met een artistieke aanpak. Partoer is gevraagd dat inzicht te geven.

Partoer kan vanuit een onafhankelijke positie, en met een brede blik, kijken naar welke (maatschappelijke) organisaties passen bij de doelstellingen van Over de Drempel. Dit onderzoek is een onderdeel van de toekomstverkenning van Over de Drempel, gericht op de toekomstige positionering van het programma. In januari 2023 leveren wij een overzicht van de doelstellingen van de organisaties op, waarin we ook adviseren op welke manier Over de Drempel met deze partijen in gesprek kan gaan. Fijn om ook op deze manier een bijdrage aan de leefbaarheid in Fryslân te mogen leveren!

Over de drempel is de titel van de aanpak eenzaamheid in de gemeente Leeuwarden. Het programma is actief onder de vlag van LF2028. Over de drempel maakt ook deel uit van de nationale aanpak Eén tegen eenzaamheid van het ministerie van VWS.

Op de website van Over de Drempel staat nog veel meer te lezen over wat Over de Drempel is en welke activiteiten er onder vallen.

Breuer&Intraval, RBO en Partoer. Drie bedrijven die allemaal al tientallen jaren op eigen wijze in de markt staan. Elk in een deel van de markt waar ze het verschil maken met hun kennis en expertise. Maar toch besloten we een paar jaar geleden onder een vlag verder te gaan. ‘Impact door samenspel’ werd geboren, en daar plukken onze klanten de vruchten van.