Ga naar de inhoud

Onderzoek behoefte Friese scholieren aan universitair onderwijs in Fryslân

Campus Fryslân is benieuwd welke behoefte Friese scholieren hebben naar universitair onderwijs in Fryslân. De Campus biedt nu een aantal bachelor- en masteropleidingen aan in Leeuwarden en is benieuwd of deze opleidingen voldoende aansluiten bij de behoeften van vwo-scholieren. Daarnaast wil de Campus graag inspelen op kansrijke toekomstige ontwikkelingen. Het in beeld brengen van de behoeften van scholieren helpt de Campus daarbij.

Partoer voert daarom de komende maanden dit onderzoek uit onder scholieren van de klassen 5 en 6 van vwo-scholen in Fryslân. Dit onderzoek voeren we uit door middel van een vragenlijst onder de scholieren en decanen. Daarnaast gaan we in gesprek met decanen. Een mooie opdracht waar wij graag onze bijdrage aan leveren.

Impact door samenspel

Breuer&Intraval, RBO en Partoer. Drie bedrijven die allemaal al tientallen jaren op eigen wijze in de markt staan. Elk in een deel van de markt waar ze het verschil maken met hun kennis en expertise. Toch besloten we een paar jaar geleden samen verder te gaan en daar plukken onze klanten de vruchten van.