Ga naar de inhoud

Met MDT Divers heb je goud in handen!

Met MDT Divers heb je goud in handen! Dit is de belangrijkste uitkomst van het onderzoek waarbij de verhalen van elf jongeren die hebben meegedaan aan MDT Divers zijn opgeschreven. Om de uitkomsten van dit onderzoek te visualiseren heeft MDT Divers aan Partoer gevraagd een factsheet te maken. Deze factsheet is opgeleverd en de opdrachtgever en de betrokken projectleiders kunnen hiermee laten zien wat de deelname aan een MDT Divers traject voor jongeren oplevert.   

MDT Divers is voor jongeren van 14-27 jaar die wonen, werken of naar school gaan in de gemeenten Waadhoeke, Harlingen, Súdwest-Fryslân, Heerenveen, Smallingerland, Ooststellingwerf, Noardeast-Fryslân en Dantumadiel. Het is een unieke kans voor jongeren om hun talenten te ontdekken, nieuwe mensen te ontmoeten, van betekenis te zijn en keuzes te maken voor de toekomst.

Een mooie opdracht waar Partoer in de persoon van Emma Hofman met veel plezier aan heeft gewerkt samen met Maroesja Meuleman en Wietske de Koe!

Breuer&Intraval, RBO en Partoer. Drie bedrijven die allemaal al tientallen jaren op eigen wijze in de markt staan. Elk in een deel van de markt waar ze het verschil maken met hun kennis en expertise. Maar toch besloten we een paar jaar geleden onder een vlag verder te gaan. ‘Impact door samenspel’ werd geboren, en daar plukken onze klanten de vruchten van.