Ga naar de inhoud

Ben jij onze nieuwe projectmedewerker?

Wie zijn wij?

Partoer is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau en we dragen door middel van onderzoek en advies bij aan de leefbaarheid in Fryslân. Ons kantoor is gevestigd in Leeuwarden.

Partoer werkt al jaren intensief samen met de onderzoeks- en adviesbureaus Breuer&Intraval en RBO in Groningen.

Vanwege het vertrek van onze collega, zijn wij op zoek naar een nieuwe projectmedewerker die zowel voor Partoer als voor B&I en RBO aan de slag gaat.

Wat ga je doen?

  • Je ondersteunt de adviseurs/onderzoekers bij hun projecten o.a. afspraken inplannen, notuleren bij bijeenkomsten, redigeren van offertes en rapportages.
  • Je fungeert als helpdesk (met andere collega’s) voor het project Verwijsindex Fryslân.
  • Je bent het aanspreekpunt voor de huisvestiging in Leeuwarden.
  • Je regelt interne overleggen en verzorgt alles wat daarbij komt kijken.
  • Je voert het volledige projectsecretariaat van één van onze projecten o.a. bijeenkomsten inplannen, vergaderruimtes reserveren en contact onderhouden met diverse secretariaten.
  • Je coördineert, denkt mee en verzorgt de berichten op social media en beheert de websites van onze drie BV’s.
  • Het is een pré als je Fries verstaat en spreekt en als je Fries kunt schrijven dan is dat helemaal mooi meegenomen.
  • Je wilt graag 28 – 32 uur per week werken en je bent in bezit van rijbewijs en auto
  • Je vindt het leuk om zowel op ons kantoor in Leeuwarden als in Groningen te werken

Wat bieden wij?

Werk je bij ons dan werk je bij een informele organisatie. We vinden kennisontwikkeling, korte lijnen en persoonlijke begeleiding belangrijk en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities.

We bieden jou een contract voor bepaalde tijd. Een bruto maandsalaris tussen de € 2.800 en € 3.100 (op basis van 40 uur per week) afhankelijk van opleiding en werkervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals pensioen, arbeidsongeschiktheidsverzekering en ANW hiaat verzekering). Daarnaast krijg je een laptop en telefoon, reiskostenvergoeding en is er een mogelijkheid om thuis te werken.

Verder hebben we regelmatig teambijeenkomsten en leuke teamuitjes.

Daarnaast is er ook veel ruimte is voor initiatief, afwisseling, flexibiliteit, zelfstandigheid en uiteraard ook veel plezier.

Interesse?

Is deze functie je op het lijf geschreven? Stuur dan voor 3 maart 2024 je motivatie en cv naar Marjolein Strampel; mstrampel@partoer.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie of het sollicitatieproces dan kun je telefonisch contact opnemen met Marjolein: 06-27836006.

Voor meer informatie over ons: kijk op onze website www.partoer.nl, www.breuerintraval.nl en www.rbo.nl

Breuer&Intraval, RBO en Partoer. Drie bedrijven die allemaal al tientallen jaren op eigen wijze in de markt staan. Elk in een deel van de markt waar ze het verschil maken met hun kennis en expertise. Maar toch besloten we een paar jaar geleden onder een vlag verder te gaan. ‘Impact door samenspel’ werd geboren, en daar plukken onze klanten de vruchten van.