Social media

Zoeken

Yvonne Halman nieuw lid Raad van Toezicht

Yvonne Halman- van der Linden (54) uit Beetsterzwaag is per 1 januari 2018 het nieuwe lid van de Raad van Toezicht voor Partoer en het Fries Sociaal Planbureau. Zij vervangt Bert Kingma wiens termijn is afgelopen. 

Al meer dan dertig jaar is Yvonne werkzaam in het openbaar bestuur. Na haar studie Publiekrecht, aangevuld met Public Governance MBA heeft zij in diverse gemeenten, bij de provincie en een regionaal opleidingscentrum (ROC) gewerkt. Sinds 2016 is Yvonne in dienst van Haute Equipe als verandermanager. Momenteel werkt zij als manager bedrijfsvoering bij de DDFK gemeenten (Noardeast-Fryslân).

Yvonne is geboren in Drachten en getrouwd met Pieter van der Linden. ,,Wij wonen in het mooie en actieve dorp Beetsterzwaag. Ik heb een zoon (22), een bonuszoon (29) en een bonuskleinzoon Jurre. Om het weekend mogen wij pleegouders zijn van twee broers. In mijn vrije tijd ben ik betrokken bij diverse (maatschappelijke) besturen. Ook tennis ik graag, ik speel zo nu en dan golf en houd van zingen'', aldus Yvonne die er zin in heeft om deze rol bij Partoer en FSP op te pakken. ,,Beide organisaties hebben hun sporen verdiend. Graag wil ik meedenken aan de verdere uitbouw voor de toekomst.''

 

 

 

 

 

 

Ander nieuws