Social media

Zoeken

Vacature: Officemedewerker Partoer en Vrijwilligersacademie Fryslân

De mens als maat, dat is de slogan van Partoer en daar werken we aan en voor. We leveren maatwerk in het brede veld van leefbaarheid, sociaal domein, cultuur en onderwijs in Fryslân. We werken aan inzicht, aan samenwerking en aan participatie van iedereen. Daarin zit ook onze visie: inzicht creëert een gelijk speelveld voor overheid, inwoners en organisaties om samen tot keuzes te komen waarmee Fryslân de toekomst in kan. Partoer kent Fryslân door en door, we zijn betrokken vanuit onafhankelijkheid en zo hebben we al heel veel opdrachtgevers in Fryslân verder geholpen in hun ontwikkeling.

Partoer is de initiatiefnemer van de Vrijwilligers Academie (VA Fryslân), waarin alle scholing voor vrijwilligers en mantelzorgers in Fryslân wordt gebundeld, aangeboden en maatwerk wordt geleverd. Een speciaal project daarbinnen is het opleiden van Frij-stipers (vrijwilligers) voor Leeuwarden-Fryslân 2018 (Culturele Hoofdstad).

We zijn klein, hecht team, bestaande uit onderzoekers en consultants, met ieder eigen kwaliteiten en ervaring. Het is een resultaatgericht team dat graag met elkaar en de klant aan de beste oplossingen werkt. Naast eigen kwaliteiten die goed gematcht worden met de vraag, hebben Partoerders een ‘hands on mentaliteit’ en leveren we altijd volgens afspraak. We breiden ons team de komende tijd graag uit, omdat de vraag toeneemt en we behoefte hebben aan ondernemende mensen die graag bijdragen aan de ontwikkeling van Partoer.

Wat wij zoeken

We zijn op zoek naar een officemedewerker die samen met de medewerkers van de VA en de bureaumanager van Partoer administratieve - en organisatieklussen gaat klaren. Concreet gaat het vooral om:

  • Agendabeheer en afspraken plannen voor projectleiders en onderzoekers Partoer
  • Voorbereiding van en ondersteuning bij bijeenkomsten
  • Agendabeheer en planning trainingen VA Fryslân
  • Ondersteuning bij en uitvoering van communicatiewerkzaamheden VA Fryslân  

Reageer als je je herkent in een groot deel van de volgende kenmerken:

  • Je hebt ruime ervaring in het werken met Word, Excel, PowerPoint, sjablonen en Wordpress
  • Je bent communicatief sterk en goed in het maken van afspraken. Je bent een makkelijke beller
  • Je werkt graag in een team, deelt informatie met collega’s en draagt bij aan de te behalen resultaten
  • Je bent accuraat en werkt zelfstandig
  • Je bent betrokken bij Fryslân, verstaat Fries en als je Fries spreekt is dat een pré
  • Je wilt 16 uur per week werken (4 dagen 4 uren) en als het een keer moet ben je flexibel als het gaat om pieken en dalen en avondklussen 

Wat wij bieden

Werk je bij Partoer, dan werk je bij een informele organisatie die zijn medewerkers centraal stelt. We vinden kennisontwikkeling, korte lijnen en persoonlijke begeleiding belangrijk en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Daarnaast bieden wij jou een plek binnen een hecht team met no nonsens mentaliteit waar veel ruimte is voor initiatief, afwisseling, flexibiliteit, zelfstandigheid en uiteraard ook veel plezier. Wij bieden een aanstelling voor 16 uur per week (4 dagen 4 uren) voor één jaar. Partoer is aangesloten bij de cao Sociaal Werk, voor deze functie geldt schaal 5. Naast het maandsalaris is er een aantrekkelijk Individueel Keuzebudget en een Loopbaanbudget.

Meer informatie

Voor meer informatie, kijk op onze websites: www.partoer.nl en www.vrijwilligersacademiefryslan.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Annet Kasimier, bureaumanager Partoer of Els Hiemstra, coördinator VA Fryslân.

Partoer/VA & jij?

Ben jij een aanwinst voor ons team? Stuur dan vóór 8 december 2017 je motivatie en cv naar ons toe. Je kunt je sollicitatie sturen naar akasimier@partoer.nl We horen graag van je!

Ander nieuws