Social media

Zoeken

Vacature: Ben jij onze nieuwe onderzoeker/consultant?

De mens als maat, dat is de slogan van Partoer en daar werken we aan en voor. We leveren maatwerk in het brede veld van leefbaarheid, sociaal domein, cultuur en onderwijs in Fryslân. We werken aan inzicht, aan samenwerking en aan participatie van iedereen. Daarin zit ook onze visie: inzicht creëert een gelijk speelveld voor overheid, inwoners en organisaties om samen tot keuzes te komen waarmee Fryslân de toekomst in kan. Partoer kent Fryslân door en door, we zijn betrokken vanuit onafhankelijkheid en zo hebben we al heel veel opdrachtgevers in Fryslân verder geholpen in hun ontwikkeling. 

We zijn een klein, hecht team, bestaande uit onderzoekers en consultants, met ieder eigen kwaliteiten en ervaring. Het is een resultaatgericht team dat graag met elkaar en de klant aan de beste oplossingen werkt. Naast eigen kwaliteiten die goed gematcht worden met de vraag, hebben Partoerders een ‘hands on mentaliteit’ en leveren we altijd volgens afspraak. We breiden ons team de komende tijd graag uit, omdat de vraag toeneemt en we behoefte hebben aan ondernemende mensen die graag bijdragen aan de ontwikkeling van Partoer.

Wat wij zoeken 

Reageer als je je herkent in een groot deel van de volgende kenmerken:

  • Je bent ondernemend, ziet kansen en vindt het interessant om uitdagingen van klanten te vertalen naar oplossingen met meerwaarde
  • Je bent een teamspeler, deelt informatie met collega’s en draagt bij aan de resultaten van anderen
  • Je bent betrokken bij Fryslân, liefst met een netwerk in Fryslân, verstaat Fries en als je Fries spreekt is dat een pré
  • Je bent een verbinder die zich richt op samenwerken en kunt een brug slaan tussen inwoners, overheden en organisaties
  • Je kunt toegepast onderzoek uitvoeren, o.a. (groeps)interviews doen en verwerken en werkt makkelijk met verschillende databronnen
  • Je hebt kennis van één of meerdere relevante thema’s van Partoer - Je schrijft en presenteert makkelijk en klantgericht
  • Je wilt graag 32 uur per week werken en je bent flexibel als het gaat om pieken en dalen en avondklussen
  • Je houdt zelf maat, dat wil zeggen je kunt goed plannen en werkt zelfstandig resultaatgericht

Omdat op dit moment onze onderzoeksportefeuille het sterkst groeit, ligt daar nu ons accent. Voldoe je wel aan de andere kenmerken maar ben je geen ‘echte onderzoeker’, schroom niet om te reageren, wellicht maken wij toch ruimte voor je in ons team. 

Wat wij bieden 

Werk je bij Partoer, dan werk je bij een informele organisatie die zijn medewerkers centraal stelt. We vinden kennisontwikkeling, korte lijnen en persoonlijke begeleiding belangrijk en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Daarnaast bieden wij jou een plek binnen een hecht team met no nonsens mentaliteit waar veel ruimte is voor initiatief, afwisseling, flexibiliteit, zelfstandigheid en uiteraard ook veel plezier. Wij bieden een aanstelling voor één jaar. Een verlenging of vaste aanstelling behoort zeker tot de mogelijkheden. Partoer is aangesloten bij de cao Sociaal Werk, voor deze functie geldt schaal 10. Naast het maandsalaris is er een aantrekkelijk Individueel Keuzebudget en een Loopbaanbudget.

Meer informatie?

Voor meer informatie over ons, kijk op onze website: www.partoer.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Ingrid van de Vegte via ivandevegte@partoer.nl of 0646244652. 

Partoer & jij? 

Ben jij een aanwinst voor ons team? Stuur dan vóór 1 december 2017 je motivatie en cv naar ons toe. We horen daarnaast graag welke kansen jij ziet voor ons bedrijf in de Friese markt. Je kunt je sollicitatie sturen naar akasimier@partoer.nl. We horen graag van je! 

 

Ander nieuws