Social media

Zoeken

Deur tot deur onderzoek in Dokkumer wijk it Fûgellân

it_fugellan_ddfk_partoer.jpg

Hoe ervaren de inwoners van de Dokkumer wijk it Fûgellân het wonen en leven in de wijk? Zijn er voldoende voorzieningen en activiteiten? Waar is behoefte aan? Willen de inwoners meedenken over de leefbaarheid van de wijk? De DDFK gemeenten willen graag antwoord op deze vragen. Daarom voeren wij tussen 5 juli en 14 juli een deur-tot-deur-onderzoek in de wijk uit.

De wens van de gemeenten is dat alle bewoners van de wijk worden meegenomen in het onderzoek. Ook de bewoners die in eerste instantie zelf het woord niet snel nemen. Doordat wij het onderzoek deur-tot-deur uitvoeren willen we alle bewoners de kans geven om op een laagdrempelige manier deel te nemen. Het is daarnaast voordelig dat onze onderzoekers door hun onafhankelijke positie het gesprek zonder belemmeringen kunnen voeren, ook bij gevoelige onderwerpen.   

Onze onderzoekers zijn de komende week op verschillende tijdstippen in de wijk te vinden om het onderzoek af te nemen bij zoveel mogelijk verschillende bewoners:

  • Donderdag 5 juli van 15.30 tot 19.00 uur
  • Vrijdag 6 juli van 12.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag 7 juli van 10.00 tot 16.00 uur
  • Woensdag 11 juli van 16.30 tot 20.00 uur
  • Vrijdag 13 juli van 12.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag 14 juli van 10.00 tot 16.00 uur

De resultaten van het onderzoek worden anoniem met de gemeente gedeeld en zijn niet te herleiden naar personen. De gemeente wil naar aanleiding van de resultaten graag met de inwoners in gesprek. 

Ander nieuws