Social media

Zoeken

Renée Ras
Functioneel Beheerder
  • 06-22 124 930
Helpdesk is vooral eerst rustig luisteren naar de vraag

Renée Ras

Ervaring

Renée Ras heeft altijd al belangstelling gehad voor digitale techniek, zelfs toen de computers nog niet bestonden. In 1978 verhuisde zij naar Fryslân waar ze als vrijwilligster begon op een peuterspeelzaal. Zo kwam zij 32 jaar geleden binnen bij de Stichting Kindercentra Friesland (SKF) waar ze op het secretariaat werd aangenomen. In 1984 kocht Renée haar eerste computer en sindsdien heeft zij zich altijd bezig gehouden met computersystemen, zowel thuis als op het werk. 

Opleiding

AMBI Informatievoorziening en Middelbare Technische School

Profiel

Bij Partoer is Renée als helpdeskbeheerder het aanspreekpunt voor de Verwijsindex Fryslân, Zicht op Zorg en Onderwijs (VIF/ZiZeO). De verwijsindex is een digitaal hulpmiddel waarmee professionals elkaars contactgegevens sneller kunnen vinden zodat vroegtijdige interventies mogelijk zijn.

Grootste drijfveer

''Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen. Als mensen mij bellen, zie ik de plaatjes voor me van de schermen die ze door moeten. Mensen mogen me altijd mailen of bellen. Ik ben overal bereikbaar.’’