Social media

Zoeken

Gerjanne Hoekstra
Onderzoeker & Consultant
  • 06-25 012 541
Verandering is goed, het zet je aan het denken

Gerjanne Hoekstra

Ervaring

Gerjanne werkt sinds 1 februari 2017 bij Partoer als onderzoeker en consultant. Ze is geboren en getogen in Fryslân en koos al tijdens haar studie Health and Society bewust voor een focus op Fryslân. Gerjanne heeft ervaring opgedaan met werken bij een gemeente en met kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Zo heeft zij bij de gemeente Tytsjerksteradiel een onderzoek geïnitieerd en uitgevoerd naar de bestuurlijke samenwerking tussen onderwijs, peuter- en kinderopvang en de gemeente. Tijdens haar studie was Gerjanne student-assistent en tutor voor het vak ‘Kwantitatieve onderzoeksmethoden en statistiek’.

Opleiding

Health and Society

Profiel

Gerjanne houdt zich bij Partoer bezig met de doorontwikkeling van de Vrijwilligers Academie Fryslân. Ook is zij als onderzoeker/consultant betrokken bij onderzoeken en projecten op diverse terreinen. Haar specialisaties zijn mantelzorg, onderwijs en jeugd. Verder is Gerjanne inzetbaar als projectleider en zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoeker. 

Grootste drijfveer

“Als Friezin vind ik het belangrijk dat Fryslân leefbaar blijft. Voor een groot deel hebben we dat zelf in de hand. Als we maar niet afwachten, maar met elkaar op zoek gaan naar oplossingen en gedurende het proces open staan voor veranderingen. Ik help hier graag aan mee!”