Social media

Zoeken

Wiekie van der Geest
Office Manager VA Fryslân
  • 06-25 531 568
Zonder tegenslagen kun je niet groeien

Wiekie van der Geest

Ervaring

Wiekie is van oorsprong onderwijzeres. Sinds 2010 is ze werkzaam voor Partoer. Ze is hier begonnen als receptionist/telefonist, maar al snel kwamen daar allerlei verschillende werkzaamheden bij op administratief gebied. Naast haar werkzaamheden voor Partoer heeft Wiekie ook nog een eigen bedrijf ‘Handelsgeest’, dat zich vooral richt op het aanbieden van administratieve diensten.

Opleiding

Pedagogische Academie

Profiel

Sinds december 2015 is Wiekie Office Manager van de Vrijwilligers Academie Fryslân (VA Fryslân), een initiatief van Partoer. Zij is verantwoordelijk voor het vullen en beheren van de website en heeft de administratie voor de VA Fryslân opgezet. Ook zorgt zij voor het organiseren van de uitvoering van de trainingen en workshops voor de vrijwilligers en het opstellen van de nieuwsbrief van de VA Fryslân. Daarnaast verricht Wiekie allerlei hand- en spandiensten voor Partoer.

Grootste Drijfveer

,,Ik ben een mensenmens, doe zelf ook veel vrijwilligerswerk en vind het een kick om samen dingen van de grond te krijgen. Toen ik aan deze klus voor de Vrijwilligers Academie Fryslân begon was er nog niks. Het is een bedrijf op zich, dus het was voor mij een hele uitdaging om de administratie op te zetten. Het geeft me een fijn gevoel dat ik op deze manier een bijdrage kan leveren aan het opleiden van vrijwilligers. Ik zie vaak dat de trainingen mensen energie geven en dat doet mij ook goed.‘’