Social media

Zoeken

Jelmer de Vries
Onderzoeker & Consultant
  • 06-13 958 923
Stop nooit met vragen stellen!

Jelmer de Vries

Ervaring

Jelmer werkt sinds 1 februari 2017 bij Partoer. Tijdens zijn studie heeft Jelmer de Vries bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) onderzoek gedaan naar de manier waarop gemeenten in Nederland de Jeugdhulp hebben georganiseerd. Na zijn studie heeft hij ervaring opgedaan bij het lectoraat i-Thorbecke bij de NHL Hogeschool en de Vereniging voor Bestuurskunde Kring Noord. Hij hield zich hier onder andere bezig met het doen van research en het organiseren van congressen voor bestuurders, gemeenteraadsleden en andere professionals.

Opleiding

Bestuurskunde/Overheidsmanagement

Profiel

Jelmer is onderzoeker en consultant bij Partoer. Hij is gespecialiseerd in duurzaamheid en het sociaal domein (Jeugdwet). Tijdens zijn studie heeft hij geleerd hoe Nederland bestuurlijk functioneert. Bij Partoer houdt Jelmer zich onder andere bezig met de organisatiestructuur van de Vrijwilligers Academie Fryslân en het Frijstiper-project. Verder gaat hij ondersteunende en uitvoerende werkzaamheden verrichten voor de vrijwilligers Academie. Daarnaast werkt hij samen met de onderzoekers en consultants van Partoer aan diverse onderzoeksopdrachten.

Grootste drijfveer

“Het opzetten, uitvoeren en analyseren van onderzoek geeft mij voldoening. Daarbij houd ik ervan om met mensen te werken. Daarom ben ik blij dat ik bij Partoer de kans krijg om mij verder te ontwikkelen in dit vak. Vooral de veelzijdigheid van de projecten bij Partoer spreekt mij aan. Ook vind ik het belangrijk dat Partoer een organisatie is die niet vergeet dat de mens centraal staat.”